Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Trump snimio poruku: Osjećam vašu bol, ukradeni su izbori, ali morate ići kući

06. 01. 2021 - 22:32
|
|
by udrimuski.ba - N1
|
foto: n1

Predsjednik SAD-a Donald Trump snimio je poruku čiji je dio emitovan na CNN-u. Ponovio je kako su ukradeni izbori, ali i pozvao ljude ispred Capiton Hilla da idu kući.

“Osjećam vašu bol i nezadovljstvo, ukradeni su nam izbori, iako su bili pobjeda. Svi znaju, posebno druga strana, ali sada morate ići kući. Moramo imati mir, zakon i red i poštovati naše velike ljude koji su predstavnici reda i zakona. Ovo je jako teško vrijeme, nikada nije bilo ovakvo vrijeme da mogu oduzeti od svih nas, od mene, od ove zemlje, ali ne možemo im ići na ruku, moramo se suprotstaviti. Idite kući, volim vas, vi ste posebni. Vidite kako se odnose prema drugima, jako su loši. Znam kako se osjećate, ali idite kući u miru”,rekao je Trump.

Donald Trump se obratio naciji nakon što ga je novoizabrani predsjednik Joe Biden pozvao da se pojavi u javnosti i da pozove na zaustavljanje haosa.

 

Twitter je onemogućio da njegova objava bude podijeljena, lajkovana i komentirana, što su mnogi ocijenili kao važan korak u zaustavljanju propagande.

 Preporučujemo