Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Ivana Marić u "Udri muški": Spinovima prepadaju narod u BiH

01. 06. 2020 - 08:56
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

“Ivana molim te iskreno mi reci, ti kao Hrvatica jesi li ovo sve osmislila, i ko je mozak ovih gadosti u BiH”, pita Batko gošću Udri muški, aludirajući na trenutna dešavanja u BiH vezanih za nabavku respiratora.

“Ja zaključujem da je ovo neki međunacionalni sukob, jer su trojici Bošnjaka sudili trojica tužilaca koji su Bošnjaci, a oslobodila ih je sutkinja Hrvatica. Vidimo i znamo već da Izetbegoviću nije stalo do Novalića. Novalić ne može predsjedavati Vladom FBiH, imaju i svjedoci poput Jelke Miličević i Edite Džapo. Šta bi se desilo kad bi priveli Sebiju Izetbegović.

Ovdje se tako veliki pritisak vrši na pravosuđe da ne mogu da rade, prepadajući narod da HDZ hoće da preuzme FBiH, a što pravno i zakonski ne može. Ono što je bitno za građane FBiH da znaju, jeste da niko ne može preuzeti ni FBiH ni vlast u BiH bez dozvole i dogovora Bošnjaka, niti praviti treći entitet.

Jednostavno sve te priče su spinovi da bi prepali narod. I dalje će oni prikrivati svoj kriminal, i SDA, i SNSD i HDZ”, kaže Ivana Marić u Udri muški.

“Niko nije postavio krucijalno pitanje, šta bi se desilo da novinari nisu otkrili ovaj kriminal oko respiratora”, pita se Batko.