Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U New Yorku prvi put silazna putanja krivulje

19. 04. 2020 - 20:18
|
|
by udrimuski.ba/Hina
|
foto: ilustracija

Epidemija koronavirusa u državi New York, epicentru epidemije u Sjedinjenim Državama, prvi put je zabilježila silaznu putanju krivulje, rekao je u nedjelju guverner Andrew Cuomo i upozorio da ne treba popustiti mjere ograničenja kretanja.

 

"Svi pokazatelji govore da smo u silaznoj fazi", rekao je guverner tijekom dnevne konferencije za novinare i pozvao na oprez.

 

AndrewCuomoguvernerNewYorkaEpa

 

"Nastavak pada ovisi o onome što ćemo napraviti", naglasio je Cuomo, koji je nedavno produžio mjere ograničenja kretanja do 15. maja.

 

"Moramo ostati pametni i koordinirani i ne ugroziti ostvareni napredak", rekao je dok su sve češći prosvjedi diljem Sjedinjenih Država kojima se traži prekid mjera ograničenja kretanja i pokretanje gospodarskih aktivnosti.

 

Ta država koja ima oko 20 milijona stanovnika registrirala je oko 236.000 potvrđenih slučajeva oboljenja ili oko trećine svih slučajeva u Americi i više od 13.000 umrlih, prema posljednjim raspoloživim podacima.

 

U posljednja 24 sata u toj državi je umrlo 507 oboljelih, najmanje od 2. aprila, dok je 9. aprila umrlo rekordnih 799 osoba.

 

 

#OstaniKuci #OstaniDoma #StayHome

 

Sve o pandemiji korona virusa pratite na ovom linku: IZ MINUTE U MINUTUZadnje dodane

Preporučujemo