Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Horde zla": Dio pomoći već smo podijelili, akcija se nastavlja

25. 03. 2020 - 19:44
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Udruženje navijača FK Sarajevo "Horde zla" podijelilo je najugroženijem stanovništvu prvi dio pomoći.  

- Dio pomoći već smo podijelili, akcija se nastavlja i dalje. Svi oni kojima je potrebna pomoć, mogu se javiti, kao i oni koji žele pomoći na bilo koji način - saopćeno je iz UNFKS "Horde zla".

Inače, iz Udruženja navijača FK Sarajevo "Horde zla" nedavno su pozvali sve one kojima je potrebna pomoć zbog pandemije koronavirusa, da im se obrate.

- Udruženje navijača FK Sarajevo poziva najugroženiju populaciju, kao i sve ostale građane naše države te ustanove kojima je potrebna pomoć, da nam se obrate putem naše FB stranice ili na mail. Naši članovi stoje vam na raspolaganju. Nisu svi kao što smo mi, pravi drugovi, uvijek najjači - navodi se u saopćenju.  

Mail na koji se mogu kontaktirati navijači Sarajeva je [email protected], dok je link Facebook stranice www.facebook.com/UNFKS/.

"Horde zla" - Avaz, Dnevni avaz, avaz.baZadnje dodane

Hajrović najbolje plaćeni igrač 1. HNL-a

Hrvatski mediji objavili su godišnje plaće svih igrača Prve hrvatske nogometne lige. Najbolje plaćeni igrač 1. HNL-a je naš Izet Hajrović koji godišnje zarađuje 850.000 eura, što je - navodno, više čak i od prvih zvijezda Dinama Brune Petkovića te Švicarca Marija Gavranovića koji inkasiraju po 50.000 eura manje

Preporučujemo