Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Batko udara muški, specijalno u vrijeme koronavirusa 21. marta 2020.

22. 03. 2020 - 14:59
|
|
by udrimuski.ba/okanaloslobodjenje.ba
|
foto: udrimuski.ba

Dok traje vanredno stanje izazvano koronavirusom, gledatelji O Kanala subotom i nedjeljom u 21 sat mogu pratiti specijalno izdanje emisije Udri Muški sa Almirom Čehajićem Batkom.  Ova vanredna emisija, kao i redovno izdanje koje slušatelji Radio OTVORENA MREŽA i gledatelji O Kanala prate svakog dana od ponedjeljka do petka u 07:30 sati, bit će realizirana na Djevičanskim ostrvima i nudit će samo aktuelan i zanimljiv sadržaj.

 „Kako bismo podigli svijest građana o važnosti pridržavanja svih propisanih mjera, objektivno ih informisali, ali i zabavili u vrijeme samoizolacije, gledateljima ćemo objektivno, odgovorno i duhovito saopštavati sve informacije o aktuelnim dešavanjima u BiH i van njenih granica. Putem skypea i telefonskih uključenja javljat će nam se uživo gledatelji i slušatelji širom svijeta, te dijeliti svoja iskustva o tome kako se oni snalaze i osjećaju u vrijeme samoizolacije i koronavirusa“, objašnjava uredničko-producentski tim specijalnog izdanja Udri Muški. 

Informacije iz svih gradova BiH i svijeta, gosti u studiju, povremena javljanja reportera O Kanala direktno s terena, te naravno originalan i duhovit način interpretacije aktuelnih dešavanja u režiji Almira Čehajića Batka, sve na jednom mjestu, u emisiji Udri Muški specijal. 

„Ovaj projekat zajedničkim snagama realiziraju dvije redakcije – redakcije O kanala i Udri Muški. Urednici, novinari, producenti i tehničari rade u otežanim uslovima, ali požrtvovano i profesionalno. Pripadaju najrizičnijoj grupi zanimanja u ovom trenutku, ali ih to ne sprječava da gledateljima donose sve informacije, pri tome naravno vodeći računa o sebi i svom zdravlju“, kaže Sanjin Bećiragić, direktor O Kanala.

 Preporučujemo