Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_S5EP12

12. 03. 2020 - 13:59
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

Sovimo večeras u 22:00h!

mTechno Radio Showcase sa Wordom i gostima uživo od 22:00h na talasima Radija OTVORENA MREŽA u cijeloj BiH, te nas možete gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records 

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437

Kroz dosadašnje 4 sezone emisije #mTechno ekipa promovisala elektroniku na područiju cijele BiH ali i šire  putem direktnog videostreama. Ekipa je promovisala i domaću scenu, evente i event organizacije a ugostili su i nekolicinu domaćih DJ-a. U petoj sezoni emisije fokus stavljaju na rad domaćeg brenda mTechno Records i njihove muzike.

MarkoSlika1

U večerašnjoj 12 sedmici emisije Worda će voziti 90 minuta novi DJ set istkan isključivo od pristiglih promo traka za protekli mjesec, a uvodni dio emisije rezervisan je za drugi album izdan na mTechno, a koji nam stiže od Marka Batkovskog iz Banja Luke. 

FuturaSLIKA21

Novo izdanje na mTechno Records je drugi album izdan na mTechno a prvi od talentovanog producenta Marka Batkovskog iz Banja Luke. Marko je debitirao na mTechno na V.A.Kompilaciji "Lights On" sa singlom "Without A Trace" a malo zatim je lansirao i EP pod nazivom "The Descent", te se predstavio širem auditorijumu sa svojim unikatnim stilom prožetim teškom industrijom i distorzijama. 

U 2020 ulazi sa albumom prvjencem pod nazivom "Machine Grind" koji dolazi u paketu sa 11 sjajnih traka (An Unmaginable Danger, Blizzard, Lethal Weapon, Machine Gun Burst, Monster With Lasers, No Patience, S.B.B.M, Slaghammer, The Destruction Machine, Under Construction i Zla).
Izdanje je dostupno na svim boljim digitalnim prodavnicama širom svijeta a možete ga preuzeti OVDJE  


 

Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice mTechno Records
te putem instagrama: mTechno Records  Zadnje dodane

Govornica: Rubina Čengić i Vojin Mijatović

Današnji gost u emisiji Govornica na Radiju OTVORENA MREŽA je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH. Čengić i Mijatović će razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji, CIK-u BiH, te o lopovlucima vladajucih i samozvanih opozicionih, kako on navodi

Preporučujemo