Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_S5EP11

05. 03. 2020 - 15:56
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

mTechno Radio Showcase sa Wordom i gostima uživo od 22:00h na talasima Radija OTVORENA MREŽA u cijeloj BiH, te nas možete gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437

Kroz dosadašnje 4 sezone emisije #mTechno ekipa promovisala elektroniku na područiju cijele BiH ali i šire  putem direktnog videostreama. Ekipa je promovisala i domaću scenu, evente i event organizacije a ugostili su i nekolicinu domaćih DJ-a. U petoj sezoni emisije fokus stavljaju na rad domaćeg brenda mTechno Records i njihove muzike.

AneemaSLIKA1

Wordina gošća u 11 sedmici emisije po prvi put je mlada sarajevska DJana Amina Godinjak aka Aneema.
Elektronsku muziku kaže sluša cijeli život a nakon nekoliko godina aktivnog rejvanja i sama se odlučila stati za DJ pult. Inspirišu je brži ritmovi a idol joj je španska DJana Fernanda Martins.
Do sada je skupljala iskustvo i kalila "zanat" samo na privatnim žurkama, i na večerašnjem prvom javnom nastupu u okviru mTechno Radio Showcase će se potruditi da nam svima uljepša noć!

FuturaSLIKA2

Novo izdanje na mTechno Records pod nazivom "Futura" je nosač zvuka sa 9 sjajnih traka od 5 novih imena na mTechno i 5 iz standardnog rostera.Debitirali su: Harido Benz, Okeli (BiH), J.Blofeld (Njemačka), Tias (Hrvatska), Dejan Jorgacevic (Srbija), dok iz standardnog rostera tu su: Konstantinus, Muhi (Srbija), Ben Tax (Njemačka), Daneey (Austrija), Almir Ljusa (BiH).
Izdanje je exluzivno na #beatport od 25/12/2019 i možete ga preuzeti na:
MTR032 V.A.Compilation - Futura Donwload  

Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice mTechno Records
te putem instagrama: mTechno Records Zadnje dodane

Govornica: Rubina Čengić i Vojin Mijatović

Današnji gost u emisiji Govornica na Radiju OTVORENA MREŽA je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH. Čengić i Mijatović će razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji, CIK-u BiH, te o lopovlucima vladajucih i samozvanih opozicionih, kako on navodi

Preporučujemo