Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Kebo o maskarama u Mostaru: Što li mi se Radobolja krivi

26. 02. 2020 - 10:56
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Novinar i publicista Ozren Kebo na zanimljiv način je prokomentirao maskare održane u Mostaru na kojima je spaljena lutka s likom književnice i nove ambasadorice naše zemlje u Češkoj Marine Mlinarević.

On je ukazao na dvoličnost javnosti u Mostaru koja godinama šuti na kriminal koji se odvija pred njihovim očima ali uvijek na najgori način ukazuju na pojave izvan tog dijela zemlje.

“J..i ga, patetična je, prevrtljiva, do bola nedosljedna, lagala da ima fakultet, ne zna psovati a psuje ko kočijaš, briljirala na Poskoku, sve su joj javne inicijative osim one protiv kancera odvala, s naglaskom na ovih 100 maraka za Srebrenicu...”, napisao je Kebo o novoj ambasadorici u Pragu.

Ali..., nastavlja Kebo u svim stilu.

“Da vi spalite nju umjesto čovjeka koji je ispravio Radobolju, uništio Aluminij i pola Mostara ostavio bez kruha, koji je svako jutro kad se probudi dobar na reketu onoliko koliko vi nećete zaraditi dok ste živi, koji je jedini živući fan i saradnik Milorada Dodika izvan RS, koji nas sve j..e u zdrav mozak služeći Putinu i zagovarajući EU...”, kaže Kebo misleći na lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića.

E pa stvarno ništa bolje niste ni zaslužili od prezira kojim vas obasipa kompletna Hrvatska, istakao je on.

“Vama fakat više ni Bruce Lee ne može pomoći. Ne kaljajte to časno ime borca za slobodu svih naših naroda i narodnosti. Čovjek koji se iz filma u film borio za dostojanstvo žena večeras je prekrižio i vas i vaš tragikomicni spomenik. Molimo da se sljedeći put za pomoć obratite Chucku Norrisu, Hong Kongu više ne pišite...”, zaključio je Ozren Kebo.

TAGOVI:



Zadnje dodane

Vlasnik Violete: Kupio sam respiratore, vlast se mora uključiti da ih dopremimo!

Petar Ćorluka, vlasnik kompanije Violeta iz Gruda, kazao je za N1, da je ova firma uplatila 400.000 maraka za medicinsku opremu i tako pomogla zdravstveni sistem u Bosni i Hercegovini u uvjetima borbe protiv korona virusa. Respiratore i medicinsku opremu Ćorluka je kupio u KIni. Navodi da je pokušao opremu kupiti i od evropskih proizvođača, ali niko nije mogao garantovati isporuku prije augusta

Ponovo dozvoljen rad trgovinama kućanskim aparatima, bijelom tehnikom i namještajem

Na današnjoj 13. vanrednoj sjednici Federalnog štaba Civilne zaštite izmijenjena je dosadašnja naredba o obustavi rada u djelatnosti trgovine na području FBiH, pa se novom naredbom od obustave rada izuzimaju i trgovine kućanskim aparatima i bijelom tehnikom i trgovine namještaja, uz osiguranje protoka kupaca i klijenata na način da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 1,5 metar između osoba uz poštivanje ostalih higijensko-epidemioloških mjera