Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Đorđe Balašević nije mogao da održi koncert u Nišu zbog "nekog iznad mene"

18. 02. 2020 - 09:12
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Nišlije nisu imale priliku da uživo čuju Đorđa Balaševića, ali se zato publika na koncertu u Kragujevcu smijala priči o Nišu - kako su se nadležni pozivali na ove "iznad sebe" i nisu mu odobrili korištenje hale.

Balašević je na koncertu održanom 25. januara u Kragujevcu u hali "Jezero" prepričao proceduru koja nije dovela do toga da bude odobren koncert u "Čairu" u Nišu, prenijele su Južne vesti.

"Htjeli smo da nastupimo u Nišu, ali onaj direktor hale je rekao: 'nema, zauzeto je sve, termini, treniraju stalno, nema do Nove godine ništa. Shvatite, ima nekog ko je iznad mene'. Ko je iznad tebe? Iznad njega je, recimo, sekretar za kulturu. Zvali smo sekretara za kulturu i sport, rekao je: 'ne može ništa, hala je jako zauzeta, svi su termini popunjeni. Ne može, shvatite, ima nekog ko je iznad mene'. Ko je iznad tebe? Gradonačelnik. Kada smo došli do gradonačelnika, on je rekao: 'ima nekog ko je iznad mene'. Rekao sam, znam ko je iznad tebe. Iznad tebe su 5.000 ljudi u Kragujevcu i večeras", rekao je Balašević na koncertu.

Beba Balašević, kćerka poznatog muzičara, je u augustu prošle godine na Facebooku napisala da su dva dana ranije bili sigurni da će Đole nastupiti 15. novembra u Nišu, ali je potom propao i taj termin i pokušaj da dobiju novi.

Iz Sekretarijata za sport su se pravdali da niko ne može da zakaže koncert, dok ne saznaju raspored utakmica timova u evropskim takmičenjima.

Činjenica je da se dan kasnije od Balaševićevog željenog datuma igrala jedna evropska utakmica pošto je Rukometni klub Železničar igrao svoju 55. evropsku utakmicu u kojoj je dočekao i pobijedio češku Karvinu u prvom meču šesnaestine finala Challenge Cupa. Sljedeća evropska utakmica nekog niškog tima u hali bila je 8. februara, kada je Ženski rukometni klub Naisa odigrala revanš u osmini finala Challenge Cupa.

TAGOVI:Zadnje dodane