Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_S5EP6

30. 01. 2020 - 14:09
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

Sovimo večeras u 22:00h!

mTechno Radio Showcase sa Wordom i gostima uživo od 22:00h na talasima Radija OTVORENA MREŽA u cijeloj BiH, te nas možete gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records 

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437

Kroz dosadašnje 4 sezone emisije #mTechno ekipa promovisala elektroniku na područiju cijele BiH ali i šire  putem direktnog videostreama. Ekipa je promovisala i domaću scenu, evente i event organizacije, a ugostili su i nekolicinu domaćih DJ-a. U petoj sezoni emisije fokus stavljaju na rad domaćeg brenda mTechno Records i njihove muzike.

SLIKA12

U šestoj epizodi domaćin Worda će ugostiti 2 sarajevska DJ-a, a u pitanju su DJ Bruno Tomić i Harido Benz. Zajedno će odvoziti večerašnjih #mosaTechno 90 minuta.

HANSSLIKA2

Haris Voloder aka Harido Benz sarajevski DJ i producent, debitirao nedavno na mTechno Records sa prvjencem pod nazivom "4Matic", a podršku za izdanje dobio je od nekih eminentnih imena sa elektronske muzičke scene kao što su: Joseph Capriati, Paco Osuna, Cristian Varela, Paula Cazaneve, Godiva, Gaga, Worda, Tea Vuckovic, Alen Milivojevic i mnogi drugi.
Harido je do sada vrtio u nekoliko klubova u Sarajevu, a posebno ističe nastupe sa ekipom NN Nights.

BRUNOSLIKA3

Bruno Tomić je već nekoliko godina rezident DJ na Kruzeru i može se reći da je obišao cijeli svjet. Do sada je nekoliko puta gostovao u okviru emisije 'mTechno Radio Showcase', te je nastupio na nekoliko privatnih evenata.

FuturaSLIKA4

Novo izdanje na mTechno Records pod nazivom "Futura" je nosač zvuka sa 9 sjajnih traka od 5 novih imena na mTechno i 5 iz standardnog rostera.Debitirali su: Harido Benz, Okeli (BiH), J.Blofeld (Njemačka), Tias (Hrvatska), Dejan Jorgacevic (Srbija), dok iz standardnog rostera tu su: Konstantinus, Muhi (Srbija), Ben Tax (Njemačka), Daneey (Austrija), Almir Ljusa (BiH).
Izdanje je exluzivno na #beatport od 25/12/2019 i možete ga preuzeti na:
MTR032 V.A.Compilation - Futura Donwload 

Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice mTechno Records
te putem instagrama: mTechno Records Zadnje dodane

Govornica: Rubina Čengić i Vojin Mijatović

Današnji gost u emisiji Govornica na Radiju OTVORENA MREŽA je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH. Čengić i Mijatović će razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji, CIK-u BiH, te o lopovlucima vladajucih i samozvanih opozicionih, kako on navodi

Preporučujemo