Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sljedeći mjesec bit će posebno uzbudljiv za ova tri horoskopska znaka

30. 01. 2020 - 09:22
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Nastupila je sezona Vodenjaka koja donosi puno uzbudljivih stvari horoskopskim znakovima. Sljedeći mjesec bit će posebno turbulentan za tri horoskopska znaka, koji će osjetiti mnoge dobrobiti u sljedeća četiri tjedna.

Blizanci

Sezona Jarca nije bila savršena za vas jer je tijekom nje do izražaja došla vaša osma kuća transformacije, predaje i svega onoga što ste pokušavali sakriti. Sada je vrijeme za putovanje koje će vam izmijeniti život. Neće biti lako, ali će biti donekle zabavno, prenosi Index.

Sunce će protresti vašu egzotičnu devetu kuću edukacije, putovanja, učenja i vjere i dobit ćete drugu šansu, ne samo za dostizanje osobnih ciljeva, nego i za disanje punim plućima. Otvorite svoj um i svoje srce, i sve će doći na svoje.

Vaga

Izišli ste iz crne rupe nakon višemjesečnog mučenja. Stvari kod kuće bile su komplicirane, ali dobre vijesti su da ste iz svega izišli puno jači i otporniji. Svemir vas je izazvao kako biste evoluirali i postali bolja verzija sebe, piše Elite Daily. 

Sada će Sunce zaći u vašu petu kuću zabave, ljubavi, kreativnosti, djece i romanse, i jako brzo ćete se vratiti u staru harmoniju.

Vodenjak

Tijekom sezone Jarca, Sunce je lebdjelo nad vašom 12. kućom, kućom završetaka, zaključka, karme i spiritualnosti. To je bio trenutak kada ste usnuli, da biste se probudili ponovno rođeni.

U posljednjih nekoliko mjeseci imali ste teške trenutke, ali Saturn i Pluton sada vam pomažu da se pročistite od onoga što vam više ne treba. Ono čemu se najjače opirete zapravo je ono što će vas najviše iskušavati. Obratite pažnju na znakove. Radujte se povratku Sunca jer ono je ovdje da vam da energiju i revitalizira vas.

Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati previše ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode

TAGOVI:Zadnje dodane