Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Siniša Mihajlović ponovo u bolnici

27. 01. 2020 - 11:12
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Trener fudbalera Bologne Siniša Mihajlović ponovo je danas primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna poslije transplantacije koštane srži.

"Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno liječenje, neophodno poslije transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje vjeruje da bi dužina ovog boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih", navela je Bologna u saopštenju.

Mihajlović je jula prošle godine otkrio da boluje od leukemije. Tri puta je bio na hemoterapiji, nakon čega je uslijedila i transplatacija koštane srži.

Bologna je u subotu pobijedila SPAL, a Mihajlović je prvo poluvrijeme tog meča proveo na tribinama pošto je padala kiša, ali se vratio na klupu čim se vrijeme popravilo.Zadnje dodane

UEFA odgodila finala Lige prvaka i Europske lige

Zbog pandemije koronavirusa Europska nogometna federacija (UEFA) odgodila je finala Lige prvaka i Europske lige, te finale Lige prvaka za nogometašice koja su trebala biti odigrana u svibnju, a odluka o novim terminima nije donesena