Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

U Sarajevu se snimaju nove epizode "Lud, zbunjen, normalan", spremite se urnebes

16. 12. 2019 - 12:22
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: Ilustracija

Proteklih dana u Sarajevu su se vrijedno snimale nove scene za humorističnu hit seriju "Lud, zbunjen, normalan".

Ekipi serije koju, između ostalog, čine Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović, u sarajevskom naselju Hrasnica pridružila se i hrvatska glumica Bojana Gregorić-Vejzović.

Ona u novim epizodama glumi stomatologinju Danku, u čije ruke je došao Farukov sin i Izetov unuk, Damir Fazlinović.

"IlI si lud, ilI zbunjen, ali svakako nisi normalan, ako “Danki” sjedneš u zubarsku stolicu", napisala je Gregorić-Vejzović u opisu fotografije na kojoj pozira s Kasumovićem i Nadarevićem.

scena

Fotografija je naišla na oduševljenje fanova na Instagramu, a Bojana je na taj način otkrila djelić atmosfere sa snimanja.

A da je na setu vladala prava zabava te da su glumci po ko zna koji put spojili ugodno s korisnim, potvrdio nam je Kasumović koji je kazao da se vrijedno radilo proteklih dana, ali i uživalo.

"Atmosfera na setu 'Lud, zbunjen, normalan' je super kao i uvijek. Mi smo kao mala, vrijedna porodica. Radimo, družimo se, a u pauzama pronađemo vremena i da se zezamo", kazao je Kasumović za naš portal. 

Provjerena forumula rekli bismo, s obzirom da je uspjeh humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" teško nadmašiti.Preporučujemo