Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Govornica: Komentar aktuelnog stanja u BiH i odnosa sa susjedima

28. 10. 2019 - 12:47
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

U stalnom kontaktu sa slušaocima, tokom jedne od GOVORNICA, neko je predložio da u emisiju povremeno pozovemo i nekoga od slušalaca, raspoloženog da javno u eter iznese vlastita razmišljanja o aktuelnoj situaciji u BiH.

Zašto ni godinu dana nakon izbora još uvijek nemamo vlast na državnom nivou, kako riješiti migrantsku krizu i kako se ponašamo na evropskom putu...kao i brojna druga pitanja, danas u Govornici iznosi jedan od najredovnijih slušalaca naše emisije gdin Mustafa, običan građanin, Sarajlija sa Čvile i veliki fan FK Sarajevo. Realno i britko, bez dlake na jeziku, imenom i prezimenom, konkretno, Mustafa govori o svim problemima koji koče život u BiH.

 Zadnje dodane

Govornica: Logoraška iskustva

Gosti u Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi Rubina Čengić su bili logoraši Janko Samouković iz Višegrada, Zlatko Prkić iz Vareša i Amir Smiječanin iz Sarajeva

Preporučujemo

Rinko Golubović obilježio 50 godina karijere

„Prije je bio samo jedan medij i mnogo više kontrole. Ja sam za standardizaciju, ali protiv sam cenzure. Danas sve prolazi. No, sada publika može da bira koga će slušati i gledati. "- kaže Rinko Golubovićl, u Udri Muški.