Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Coloseum Club u petak slavi 17. rođendan

21. 10. 2019 - 14:30
|
|
by udrimuski.ba / COLOSEUM CLUB
|
foto: Coloseum Club

1

U petak, 25. oktobra s početkom u 20.00 sati Coloseum Club će organizovati veliku rođendansku zabavu povodom obilježavanja 17. rođendana.

Kao i proteklih godina, sve posjetioce očekuje bogat program, nagradne igre i pokloni, brojna iznenađenja i uživanje u vrhunskim gastronomskim specijalitetima kuhinje Coloseum Cluba.

Osim toga, ova posebna rođendanska noć će ponuditi i koktel bar sa specijalno osmišljenom recepturom koktela te mnogobrojne animacije. Za slavljeničku atmosferu će se pobrinuti Igor Simić & Band (ex Loco).

Partneri ovogodišnje zabave su: U.S. Polo, Cacharel, M Gallery, Cinema City, Dr.Pasha, NoVello, Essence, MD bar solutions, Courtyrd By Marriott i Hotel Hollywood.

Ulaz je za sve posjetioce potpuno besplatan, stoga vas pozivamo da budete dio ove nezaboravne noći i zajedno sa nama proslavite  17. rođendan, poručuju iz Coloseum Cluba.

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“