Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Uhapšene dvije osobe zbog ubistva Olivera Ivanovića, među njima i policajac

16. 10. 2019 - 08:59
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Dvije osobe su uhapšene u jutrošnjoj akciji kosovske policije na sjeveru Kosovske Mitrovice u vezi sa ubistvom lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

Nezvanično se saznaje da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, kao i još jedna osoba koje je ometalo jutrošnju akciju i kod koga je pronađeno oružje. 

Pripadnici Specijalne jedinice prištinske policije - ROSU, njih oko stotinu, koji su oko 5:50 sati sa više od 25 oklopnih vozila i džipova krenuli su prema Leposaviću.

"Sputnjik" saznaje da su u akciji ROSU na sjeveru Kosova uhapšena dva Srbina. 

Isti izvor navodi da su u državnom vrhu Srbije u toku neprekidne konsultacije i da su o akciji na sjeveru Kosova već obaviješteni Brisel, Washington, Moskva i Peking. 

Jutrošnja akcija sprovedena je 20 mjeseci nakon ubistva Olivera Ivanovića. 

Ivanović je, sa šest hitaca ispaljenih u leđa, ubijen 16. januara prošle godine na prilazu sjedištu strane Sutjeskoj ulici u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“