Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Kako izgleda ljubav koja traje zauvijek?

10. 10. 2019 - 14:35
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Razlike između vas nisu prepreke. Naravno da i vi i on imate svoje stavove, uvjerenja i poglede na život i svijet, no ono što vas razlikuje vas dvoje ne razdvaja već vas čini zanimljivijima jedno drugome.

Vaše su svađe produktivne. Niti jedno od vas ne započinje svađu samo zbog svađe i drame. Kada se među vama pojave nesuglasice, cilj vaših svađa nije pobijediti i biti u pravu, već detektirati problem i pronaći rješenje koje i vama i njemu najbolje odgovara. Trudite se shvatiti jedno drugo i spremni ste na kompromise.

Vaš partner je vaš najbolji prijatelj. Vama i njemu nikada nije dosta međusobnog društva. Što god da se vama ili njemu dogodi u životu, odmah to morate podijeliti jedno s drugim. Znate da u njemu imate podršku, razumijevanje i bezuvjetnu ljubav.

Svatko od vas ima svoj život. Možda živite zajedno, imate mnogo zajedničkih prijatelja, mnogo vremena provodite zajedno i dijelite mnoge navike, hobije i aktivnosti, no i pored toga, svatko od vas i dalje ima svoj život, i svoje vrijeme. I ni vi ni on se ne osjećate ugroženim zbog vremena kojeg provodite odvojeno jer znate koliko je važno da svatko od vas ima svoje vrijeme, ali isto tako znate koliko značite jedno drugom.

Možete biti potpuno svoji. Igrice osvajanja i šarmiranja odavno su iza vas. Vi ste se odavno prestali pretvarati i glumatati da ste nešto što niste. U vašoj ste vezi dovoljno sigurni da budete svoji i znate da se vi i vaš partner volite baš takvi kakvi jeste. 

Nemate osjećaj da išta morate dokazivati. Vi biste slobodno mogli po cijele dane objavljivati vaše neodoljive zajedničke fotografije i slati jedno drugome ljubavne poruke kroz cijeli dan, no vi shvaćate da je sve to apsolutno nepotrebno i da ste vi oboje sigurni u vašu ljubav, i snagu emocija koje vas povezuju. I ne morate se dokazivati niti sebi, niti bilo kome drugome.

Činite jedno drugo boljom osobom. Niti vi niti on ne pokušavate promijeniti jedno drugo već se volite baš takve kakvi jeste, no na vašem putu, ne pokušavajući, vi mijenjate jedno drugo nabolje. Dio vaše osobnosti postaje i dio vašeg partnera i obratno, jedno drugome ste uzor i zahvaljujući jedno drugome oboje postajete bolje osobe.

 

 

Cosmopolitan.hr

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Damir Marjanović:“Obrazovanje je bilo prva žrtva Dejtona“

„Kad imate tim i kad u timu imate ljude koji vam pomažu, vi ostvarujete maksimalno; a kad imate tim koji to ne radi, onda je vrijeme da se pomjerite u stranu i prepustite to nekome drugom.“- kaže prof. dr. Damir Marjanović u „Udri Muški“, komentarišući svoju ostavku u Predsjedništvu Naše stranke

Dekadencija, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U drugoj Dekadenciji, emisiji za kulturnu dekontaminaciju, Vanja Šunjić je ugoslita novinara, književnika i urednika Andriju Škaru. Razgovarali su o knjigama, muzici, odrastanju i Sedmoj republici