Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Zdravko Čolić nakon sedam godina ponovo pred zeničkom publikom

10. 10. 2019 - 10:40
|
|
by udrimuski.ba/klix
|
foto: Google

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih pjevača s prostora bivše Jugoslavije Zdravko Čolić 9. novembra nastupit će u Areni Zenica.

Zdravko Čolić se ovih dana vraća s velike američke turneje, a zenička publika imat će priliku uživati u njegovim najvećim hitovima nakon sedam godina.

"Nadamo se da će Zdravko Čolić i ovaj put ispuniti očekivanja publike te svojom
energijom i samo njemu svojstvenim trosatnim nastupom napraviti jedan od najboljih koncerata do sada", naveli su organizatori koncerta.

Prvi put će zenička publika imati priliku uživo čuti pjesme s njegovog posljednjeg albuma "Ovo malo sreće", no svakako će uživati i u hitovima koji su obilježili njegovu karijeru.

Karte za koncert Zdravka Čolića u Zenici bit će puštene u prodaju u utorak, 15. oktobra, u 10 sati na uličnom prodajnom mjestu ispred robne kuće Bosanka u Zenici. Od 16. oktobra ulaznice će biti dostupne u svim poslovnicama agencije Ventura Travel (Travnik, Sarajevo, Mostar), dok će putem Kupikartu.ba i na ostalim prodajnim mjestima servisa karte biti u prodaji od 17. oktobra.

Sve informacije o koncertu možete pronaći na Facebook stranici agencije Beral Music koja organizuje koncert.Zadnje dodane

Preporučujemo