Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Govornica: Darko Došlo i Tarik Kapetanović

30. 09. 2019 - 14:00
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

U drugoj "Govornici", emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju vodi urednik i novinar Darko Došlo, gost je bio Tarik Kapetanović.

Gdje se trenutno nalazi i u kom smjeru su u političkom smislu okrenuta očekivanja političara ali i građana BiH, pojasnio je politolog Tarik Kapetanović, koji je bio gost naše i vaše Govornice. I dok su mladi davno izabrali zapad, političari još uvijek ili ne mogu da se dogovore, ili pokušavaju da unesu dodatnu zabunu u vezi ovog izuzetno važnog pitanja za budućnost zemlje. Nije teško pogoditi kome to ide na ruku, dodaje Kapetanović navodeći da su to stranci, odnosno predstavnici Međunarodne zajednice, koji BiH vide kao interesantnu turističku destinaciju, u kojoj za vrijeme svog mandata, samo boraveći u našoj zemlji, primaju za naše prilike basnoslovne sume novca. Stranke ne postoje tvrdi Kapetanović, postoje samo ljudi na funkcijama, koji poput pomenutih stranaca,mjesečno  ubiru velike novčane iznose, ne prikazujući pritom nikakve ostavrene rezultate, a odgovornost za nerad i nečinjenje, također je misaona imenica!


 Zadnje dodane

Govornica: Rubina Čengić i Vojin Mijatović

Današnji gost u emisiji Govornica na Radiju OTVORENA MREŽA je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH. Čengić i Mijatović će razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji, CIK-u BiH, te o lopovlucima vladajucih i samozvanih opozicionih, kako on navodi

Preporučujemo