Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Poznata prognoza do petka: Danas sunčano, promjena stiže večeras

10. 09. 2019 - 08:32
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Danas u Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. U Bosni prije podne će biti dosta magle ili niske naoblake, a sunčanije u drugoj polovini dana. U noći na srijedu novo naoblačenje. 

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 17. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 29 stepeni.

Sutra u našoj zemlji pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana lokalno će padati slabija kiša ili kratkotrajan pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26, na jugu zemlje do 29 stepeni. 

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se prognoziraju na sjeveru i istoku Hercegovine, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje i do 20. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 29 stepeni.

U petak, u Bosni prije podne dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano. 

Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 14, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25, na jugu zemlje do 29.Zadnje dodane

Preporučujemo

Biserko: Region je ponovo u fokusu EU i SAD

Srbija je najveća opstrukcija za njene susede zbog kontinuirane ambicije da njima dominira. Politike Beograda otežavaju demokratsku konsolidaciju suseda, produkltivnu saradnju u regionu i napredak ka EU i NATO