Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sedam jasnih znakova da imate dobrog supruga

07. 09. 2019 - 10:30
|
|
by udrimuski,ba/N1
|
foto: Arhiva

Ovi znakovi garantuju da imate dobrog muža (ili partnera), piše Zadovoljna.hr.

1. Uz njega se osjećate sigurno U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osjećaje u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje i dileme.

2. Snaži vaše samopouzdanje Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama – bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim – kako bi dobio ono što želi ili kontrolisao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omaložava. Naprotiv, svojim ponašanjem snaži njezino samopouzdanje.

3. Daje vam vjetar u leđa Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njezinih potencijala. Bit će joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, bit će joj motivacija.

4. Vjeran vam je Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li riječ o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovu životu ima mjesta samo za jednu ženu– vas.

5. Zna da trebate imati vremena samo za sebe. Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak vječni kompromis između dvije osobe koje trebaju odvojeno slobodno vrijeme samo za svoje  interese. Štaviše, on vas potiče da odvojite vrijeme samo za sebe.

6. Daje vam prostora da budete “svoja osoba”. Ako ga zamolite za savjet, daće vam svoje  mišljenje. No, nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao.

7. Uvijek ste mu na prvom mjestu Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu –  omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i dijeljenje teških trenutaka.

 Zadnje dodane

Priča o nastanku "Disneylanda"

Bez obzira koliko godina imate, "Disneyland" je jedno od mjesta gdje možete doživjeti pravu čaroliju. Još je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih tematskih parkova u svijetu, ali jeste li znali kako je nastao?

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda