Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Marija Šerifović: "Volim Bosnu i Hercegovinu, to je prosto kao pasulj"

31. 08. 2019 - 09:30
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: screenshot

Na mitskom mjestu nekog starog i nostalgičnog Mostara, na igralištu Kantarevac, jedna od najvećih balkanskih zvijezda, Marija Šerifović, održala je svoj prvi koncert u gradu na Neretvi.

Pjevala je Marija i ranije u Mostaru, ali nikad u jednom ovakvom izdanju, koncertu koji je okarakterisan kao oproštaj od ljeta. 

Bit ću dobra, o onoliko koliko i publika bude dobra, kazala je na konferenciji za medije. I bila je. 

1

U spektaklu koji je trajao više od dva sata pjevala je s hiljadama fanova sve svoje hitove, a i neke koji nisu njeni. 

U najavi je kazala kako o Mostaru misli jako puno lijepoga, ali ne voli da previše govori o tome. 

2

"Pjevači kako dođu u neki grad tako su se odmah tu zaljubili, tako su mu tu baba, deda, majka, otac, stric... Ja nisam, ja samo volim Bosnu i Hercegovinu, to je prosto kao pasulj", prokomentarisala je.

marijamostar65d699cba5d54fZadnje dodane

BoX i Genetic Groove Guru u Re&Do baru – Sarajevo u Zagrebu

Što u Zagrebu znamo o nečemu što bi nosilo naziv: ‘Nova sarajevska scena’? Ne previše, ali tu i tamo nas ‘zapuhne’ nešto na pozornicama što daje širu sliku od one uobičajene komercijalne u koju stanu Letu štuke i Dubioza kolektiv

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda