Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Mediji objavili Kolindine mailove

20. 08. 2019 - 12:04
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: agencije

Hrvatski nedjeljnik Nacional objavio je u današnjem izdanju sadržaj nekoliko mailova za koje tvrde da ih je poslala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Kako prenosi Indeks.hr, riječ je o mailovima poslatim njenom tadašnjem savjetniku Mati Radeljiću.

Između ostalog, kako se navodi, ona je Radeljiću prosljeđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom kog je zamolila za pomoć na reakcije oko njene izjave "Za dom spremni".

Kako piše Nacional, ona mu se obraćala sa "Zvonkec moj" i tražila da on, kao šef nevladine organizacije, piše jevrejskim organizacijama u njenu odbranu.

List, takođe, piše i da ljudi bliski kandidatu za predsjedničke izbore Miroslavu Škori namjeravaju da tih 200-tinjak mailova koje su razmijenili Radeljić i Kolinda iskoriste kao oružje kojim bi "zaprijetili" aktuelnoj predsjednici.

Dalje, navodi list, Radeljića je pitala "Јoj, Mate, jesmo li to trebali napraviti", nakon što je sklonila Titovu bistu sa Pantovčaka. Navodno postoji i mail u kom stoji da ju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio da više ne koristi izraz "velikosrpska agresija".Preporučujemo