Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Gorjela Kockica u Zagrebu, zapalio se stiropor, vatrogasci brzo obuzdali požar

09. 08. 2019 - 18:17
|
|
by Udrimuski.ba/direktno.hr
|
foto: N1

Na zgradi u kojoj sjedište imaju Ministarstvo turizma i Ministarstvo prometa, gorjela je fasada na kojoj su bili radovi.

"Na teren je izašlo sedam vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca, požar je pod kontrolom, a trenutno smo u fazi izdimljavanja prostora", izvijestili su djelatnici zagrebačkog JVP-a koji su dojavu o požaru na Kockici primili oko 15 sati i 40 minuta. 

Tijekom požara evakuirani su i zaposlenici iz ministarstava, a iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da nema ozlijeđenih. 

Kako se doznaje iz Ministarstva turizma, zapalio se građevinski materijal, zbog toga što traju radovi na vanjskom i unutarnjem uređenju Kockice. Zaposleni službenici izašli su iz zgrade zbog dima, a očekuju da će u ponedjeljak moći doći na posao u zgradu. Zbog radova na zgradi, dio zaposlenika ranije je preseljen na drugu lokaciju. 

Prema informacijama vatrogasaca, zapalile su se stiropor ploče te se iz tog razloga požar širio vertikalno. 

Policija je potvrdila da će uzrok požara biti poznat nakon očevida.Zadnje dodane

Policija održala izvanrednu presicu o premlaćivanju Hrvoja Petrača

Zagrebačka policija je juče održala vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj je Marija Goati iz službe za odnose s javnošću, potvrdila da je još uvijek u toku potraga za osobom koju se dovodi u vezu s teškim povrijeđivanjem kontroverznog preduzetnika Hrvoja Petrača

Preporučujemo

Jelena Trivić: „U BiH je na snazi sprega medija i političara“

Jutros se u Udri Muški, telefonski uključila zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić: „Već treću sedmicu zasijedamo po jednom dnevnom redu od 46 tačaka. Sada je glavna tema izvještaj IRB-a. Investiciono-razvojna banka je dobro zamišljen projekat, za koji su počele sa se vezuju kriminalne afere