Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sarajevo i Zrinjski igraju prve duele trećeg pretkola Evropske lige

08. 08. 2019 - 08:30
|
|
by udrimuski.ba/N1
|
foto: arhiva

FK Sarajevo i Zrinjski danas igraju prve duele trećeg pretkola Evropske lige. Švedski Malme će na svom terenu ugostiti mostarsku ekipu. Ekipa Harija Vukasa već je doputovala u Švedsku.

Aktuelni prvak BiH će za protivnika imati bjeloruskog velikana BATE Borisova. Ekipa BATE-a u Zenicu je stigla u vidno dobrom raspoloženju, a trener Aljaksej Anatoljevič Baha rekao je da je njegov tim dobro analizirao protivnika, te je posebno dodao da bolje igraju na gostujućim utakmicama.

Husref Musemić, trener FK Sarajevo i kapiten tima Krste Velkoski novinarima su izjavili da se nadaju aktivnom rezultatu u prvom meču trećeg pretkola Evropa lige protiv BATE Borisova.

Musemić je rekao da je svaki rezultat bez primljenog gola dobar za FK Sarajevo.Zadnje dodane

Prirodno stanje stvari

Ove tri godine i ova subota kao njihov vrhunac su samo potvrda da je sve to samo realno stanje stvari, život jednog fudbalskog kluba, sa svim njegovim manama i vrlinama. Potvrda je samo da ništa u ovoj našoj ljubavi nije ni umjetno ni vještačko ni izmišljeno

Preporučujemo

Dekadencija, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U drugoj Dekadenciji, emisiji za kulturnu dekontaminaciju, Vanja Šunjić je ugoslita novinara, književnika i urednika Andriju Škaru. Razgovarali su o knjigama, muzici, odrastanju i Sedmoj republici