Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Rock and roll oaza usred šume: Festival Forest Camp kod Han Pijeska

22. 07. 2019 - 11:50
|
|
by udrimuski.ba - N1
|
foto: ilustracija

Drugo izdanje Festivala Forest Camp bit će održano u blizini Han Pijeska za dane predstojećeg vikenda.

Kamp Jazavičije rupe ugostiće učesnike koji će moći uživati u prirodnim ljepotama Javor planine, ali i dobroj muzici te brojnim aktivnostima.

U petak, na dan otvaranja festivala, svira hrvatski bend M.O.R.T., a dan poslije banjalučki bend Sopot. Drugog dana festivala planiran je izlet od kampa Jazavičije rupe do Velikog Igrišta, te posjeta podzemnom vojnom objektu G3. Učesnici će planinariti preko 10 kilometara, a na krajnjoj tački će se nalaziti na 1046 metara nadmorske vsine.

Posjetiocima se nude kamp kuće, ali i prostranstvo za kampovanje pod otvorenim nebom. Očekuje se veliki broj turista, ali i kampera kojima dolazak postaje tradicija u ovoj sve popularnijoj prirodnoj oazi.Zadnje dodane

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!