Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Novak i Jelena doveli muziku za sto, a onda je uslijedilo ovo

22. 07. 2019 - 10:44
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: instagram

Novak Đoković je poslije osvajanja Wimbledona otišao sa suprugom Jelenom na odmor u Hrvatsku.

Nole se skroz opustio… Zaslužio je! Na Koručuli je u restoranu i zapjevao. Jelena, Novak i cijela muzička grupa za stolom otpjevali su čuveni hit Olivera Dragojevića: “Kad mi dođeš ti”.

Novak je to izvođenje podijelio sa pratiocima na “Instagramu” uz komentar:

“Kad mi dođeš tiii i osmijeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć`… Čarobno veče. Pjevanje sa klapom sa Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što dijelim ovako posebne trenutke sa Jelenom -napisao je Novak i emotivno se prisjetio muzičkog velikana.

Otkako je stigao na Korčulu, u više se navrata fotografisao s obožavateljima, a Nole ne krije koliko voli ljetovanje u Hrvatskoj. Redovan je gost na Jadranu, a hrvatsku obalu opisuje kao ‘najljepšu na svijetu’.Zadnje dodane

Blokiran ulaz u RTS

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je da cilj nije nasilje, već da se simbolički ukaže na to da javni servis, kako je rekao, ne vrši svoju funkciju koja je predviđena zakonom.

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!