Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Masovna tučnjava u Sarajevu, nekoliko osoba povrijeđeno

22. 07. 2019 - 10:41
|
|
by udrimuski.ba - N1
|
foto: ilustracija

Nekoliko osoba povrijeđeno je u masovnoj tučnjavi koja se sinoć oko 20.50 sati dogodila u Sarajevu, saopćeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako navode iz policije, u 20,50 sati, građani su obavijestili MUP da je u ulici Trgovke, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do tuče između više osoba.

U navedenoj tuči lakše tjelesne povrede su zadobili A.P., rođena 1995.godine u Sarajevu, A.D., rođen 1995.godine u Sarajevu i E.D., rođen 1993. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, dok je teške tjelesne povrede zadobio N.D., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je N.D. na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljem lijećenju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja, saopćeno je iz sarajevske policije.

TAGOVI:Zadnje dodane

Protest u Bileći zbog migranata

Mještani bilećkih sela održaće danas sastanak u selu Simijova, kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog toga što migranti provaljuju u njihove kuće, prave štetu i uznemiravaju stanovništvo, a najavljenom skupu prisustvovaće i predstavnici policije

Preporučujemo

Jelena Trivić: „U BiH je na snazi sprega medija i političara“

Jutros se u Udri Muški, telefonski uključila zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić: „Već treću sedmicu zasijedamo po jednom dnevnom redu od 46 tačaka. Sada je glavna tema izvještaj IRB-a. Investiciono-razvojna banka je dobro zamišljen projekat, za koji su počele sa se vezuju kriminalne afere