Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Uhapšen direktor turističke agencije iz Banjaluke

22. 07. 2019 - 10:19
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, realizovali su akciju kodnog naziva "Aerodrom".

U akciji je kako RTRS nezvanično saznaje uhapšen Siniša Antić, direktor turističke agencije ARS Turs.

Prema nezvaničnim informacijama on je novac koji je agencija uzimala za realizaciju putovanja i obaveza prema drugim agencijama zadržavao za sebe, a te oštećene agencije su kasnije novac tražile od „Ars tours“

- Akcija "Aerodrom" rezultirala lišenjem slobode zbog pričinjene štete izvršenjem krivičnog djela u iznosu od oko 63.000,00 KM - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Tokom istrage oduzeta je određena dokumentacija i saslušan je veći broj lica, a što će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka realizovali su akciju kodnog naziva "Aerodrom" u kojoj je lišen slobode S.A. iz Banje Luka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja - navodi se u saopštenju.

Naime, na osnovu višemjesečne istrage koje je vođena pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjluka, policijski službenici su utvrdili da se S.A. sumnjiči da je tokom 2017. i 2018. godine, prilikom prodaje turističkih aranžmana, dobijeni novac umjesto polaganja na račun preduzeća čije je bio odgovorno lice, prisvojio za sebe i oštetio preduzeće za iznos od oko 63.000,00 KM.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo