Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

SDP sutra bira predsjednika Glavnog odbora, potpredsjednike stranke i generalnog sekretara

19. 07. 2019 - 13:15
|
|
by udrimuski.ba - klix
|
foto: prtscr

Glavni odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine sutra će izabrati rukovodstvo Glavnog odbora SDP-a te članove Predsjedništva SDP-a i generalnog sekretara stranke.

Na sutrašnjoj sjednici SDP BiH će izabrati novog predsjednika i potpredsjednike Glavnog odbora SDP-a BiH, članove Predsjedništva SDP-a, potpredsjednike SDP-a, kao i generalnog sekretara stranke. 

Još uvijek aktuelni generalni sekretar SDP-a Irfan Čengić već ranije je najavio kako se neće ponovo kandidovati za tu poziciju s obzirom na to da smatra kako nije dobro da neko dugo radi taj posao. 

"U narednom periodu u potpunosti ću se posvetiti obavljanju dužnosti zastupnika u Parlamentu FBiH na koju su me izabrali građani te ću nastojati opravdati povjerenje i glasove koje su mi dali", rekao je Čengić.

Sjednica Glavnog odbora SDP-a, kako je najavljeno, trebala bi početi u 11 sati u Centrali SDP-a BiH.

TAGOVI:Zadnje dodane

Velika potražnja za stanovima, kvadrat od 1.000 do 1.200 maraka

Iako je zima na pomolu, građevinski kranovi vidljivi su na svim stranama u Bosanskoj Grsdišci. Novi stambeno-poslovni objekti grade se u blizini savskog keja te u naseljima Sjenjak i Centar. U toku je gradnja 200 stanova, a još toliko će ih se početi graditi tokom decembra. Građevinci priznaju da stanove rasprodaju prije završetka gradnje

Preporučujemo

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!