Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

PDP podržao Dodika, Stanivuković i Trivić - nisu: Borenović pojasnio

19. 07. 2019 - 12:28
|
|
by udrimuski.ba - N1
|
foto: ilustracija

Dok sam ja predsjednik i dok su ovakve političke okolnosti, Partija demokratskog progresa ostaje opozicija i tu se završava svaka priča ili spekulacija na ovu temu, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović je dodao da osuđuje ponašanje srpskog člana Predsjedništva BiH tokom jučerašnjeg zasjedanja NSRS:

''Osuđujem način komunikacije, neprimjerno ponašanje, uvrede i psovke od strane srpskog člana Predsjednistva BiH prema narodnim poslanicima, kako prema našim Jeleni Trivić i Drašku Stanivukoviću, tako i prema drugim opozicionim poslanicima. Potrebno je da se i međusobno poslanici uzdrže od bilo kakvih oblika prijetnji i govora mržnje, a posebno su fizičke prijetnje nedopustive'', istakao je Borenović.

On je rekao da različiti pogledi i glasanje po pitanju potvrđivanja vitalnog nacionalnog interesa, iako nisu bili odlučujući za dvotrećinsku većinu, pokazuju unutarstranačku demokratiji u radu Kluba poslanika PDP-a i neće uticati na dalji opozicioni rad PDP-a:

''PDP je partija koja omogućava slobodu mišljenja i javnog izražavanja stavova svim svojim članovima i zvaničnicima, za razliku od nekih drugih, diktatorskih, stranaka'', zaključio je BorenovićZadnje dodane

Preporučujemo