Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U Makrona je bila zaljubljena kćerka njegove supruge

17. 07. 2019 - 13:01
|
|
by udrimuski.ba - avaz
|
foto: agencije

U sadašnjeg predsjednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron) bila je zaljubljena kćerka njegove sadašnje supruge Brižit (Brigitte) Lorens (Laurence).

Ona je s Makronom išla u srednju školu, a kada je došao u njen razred, stalno je pričala o njemu i bilo je očigledno da joj se sviđao, ispričali su njeni tadašnji prijatelji, a prenosi ''Daily Mail''. 

Ljudo se zaljubila

Međutim, njena majka se u njega ludo zaljubila i šokirala sve, otkrila je mlađa kćerka Brižit Tifani (Tiphaine) u dokumentarcu "Brižit Makron: Francuska novela", u kojem je ispričala detalje o samom početku šokantne veze između njene majke i 24 godine mlađeg Makrona.

brizitikcerka

Lorens je s francuskim predsjednikom išla u srednju školuFoto: (Agencije)

Tifani je priznala da je za nju, njezu stariju sestru i starijeg brata Sebastijana (Sebastian) to bilo traumatično iskustvo.

- Prvi put sam čula za Emanuela kad sam imala devet godina. Lorens, koja je kao i Makron tada imala 15 godina, vratila se iz škole i rekla: "Mama, imamo jednog ludog dečka u razredu koji zna sve o svemu."

Ubrzo je Makron pčeo dolaziti u njihovu kuću, ali ne kod njene sestre nego kod majke, tada 39-godišnje profesorice koja mu je predavala francuski jezik i držala satove glume.

Opčinjeni jedno drugim

- Bili su opčinjeni jedno drugim i to su svi vidjeli. Nisu to nikako mogli sakriti. Otac je, čim je vidio što se događa, odmah iselio iz kuće. Preselio se u Lil, gdje je, inače, radio - priča Tifani.

Kad je Emanuel sa 16 godina izjavio mami ljubav, njegovi roditelji su od nje tražili da prekinu dok ne napuni 18 godina. Mama im je, međutim, odgovorila: "Ne mogu vam ništa obećati'', navela je dalje.

Makrona su roditelji tada poslali u Pariz da završi školu, ali je on sve vrijeme održavao vezu s Brižit. 

- Nećeš me se tek tako riješiti. Vratit ću se po tebe i oženit ću se tobom - rekao je, kako pišu mediji, tada Emanuel svojoj učiteljici, udatoj ženi troje djece.

Par je 13 godina održavao vezu na daljinu. Kada se ona 2006. konačno razvela od muža, Makron ju je zaprosio.

Brižit Makron nije htjela sudjelovati u dokumentarnom filmu, ali je objavljena njena ranija izjava u kojoj je navela da joj je žao jer su djeca zbog nje propatila.

- Znam da sam povrijedila svoju djecu i to je stvar zbog koje mi je najviše neugodno. Međutim, da nisam napravila ovakav izbor, propustila bih cijeli svoj život - rekla je.Zadnje dodane

Avganistan: Ubijeno devet pripadnika milicije

Devetorica pripadnika avganistanske milicije poginulo je kada je na njih jutros otvorio vatru najmanje jedan njihov kolega, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!