Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Tramp: Ja sam zgodan, pametan i stabilan genijalac

12. 07. 2019 - 11:48
|
|
by udrimuski.ba - tviter
|
foto: AFP

Lider Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp (Trump) ponovo je na društvenoj mreži Twitter sebe nazvao stabilnim genijalcem, dodajući kako uz to još i dobro izgleda.

Američki lider je rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način. On je to predviđanje zasnovao na njegovom uvjerenju da će se mediji koji ga ne podržavaju ubrzo povući iz biznisa zbog nedostatka kredibiliteta u javnosti.

Tramp je potom iskoristio omiljene uvrede za svoje demokratske rivale, bivšeg potpredsjednika Džoa Bajdena (Joe Biden), gradonačelnika Indijane Pitera Butigiega  (Peter Buttigieg) i senatorku Elizabet Voren (Elisabeth Warren).

- Možete li zamisliti da za predsjednika imate uspavanog Džoa Bajdena, Alfreda Nojmana ili veoma nervoznu i mršavu verziju Pokahontas, umjesto onoga što imate sada, tako zgodnog, pametnog i stabilnog genijalca? Žao mi je što moram reći da će i društvene mreže biti istjerane iz biznisa te, konačno, mediji koji šire lažne vijesti - napisao je Tramp na Twitteru.

Podsjećamo, nakon što je Elizabet Voren objavila kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2020. godine, Tramp joj je dao nadimak Pokahontas.

Američki lider nazvao je sebe ekstremno stabilnim genijalcem i u maju ove godine, i to nakon što je iskritiziran jer je napustio sastanak s demokratima.

TAGOVI:



Zadnje dodane

Trump želi da kupi Grenland

Američki predsjednik Donald Trump je u više navrata spomenuo da želi da kupi Grenland od danske vlade, a njegova administracija istražuje koje su sve mogućnosti da se sprovede ova transakcija

Preporučujemo

Sarajevo mon amour

Pred brojnom publikom i fantastičnom atmosferom sinoć je zvanično otvoren 25. Sarajevo Film Festival