Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_Kraj 4 sezone

20. 06. 2019 - 13:06
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

mTechno Radio Showcase sa Wordom i gostima uživo od 22:00h na talasima Radija OTVORENA MREŽA u cijeloj BiH, te nas možete gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437

Kroz dosadašnje 3 sezone ekipa mTechno Radio Showcase ostvarila je dobre domaće i regionalne kontakte i dala svoju maximalnu podršku domaćoj i regionalnoj sceni te promovisala veliki broj domaćih i regionalnih umjetnika njihovih izdanja, ali i promotora i evenata, a taj pozitivni trend se nastavio i u ovoj četvrtoj sezoni > (P.L.U.R) #peace #love #unity #RESPECT

SLIKA2Worda

Nakon prošlosedmičnog gostovanja talentovane Nadje Si, slijedi posljednja epizoda ove četvrte sezone u kojoj će Worda u prvom djelu emisije najaviti ljetnu festivalsku sezonu te promovisati evente u Sarajevu i Tuzli, te odvrtiti odjavni monolog set prožet izdanjima sa mTechno Records, te na taj način najbolje najaviti i svoj prvi nastup na Mostar Summer Festivalu koji se održava od 26. do 29. juna u Mostaru.

SLIKA3MostarSummerFest

PREPORUČUJEMO!

U sekciji preporučujemo nalazi se event koji smo promovisali i protekli četvrtak, a riječ je o "Burn Evolution Festival - Iličnica, Tuzla", na kojem pod otvorenim nebom osim headlinera Rebeke Ark iz Španije nastupa i mTechno roster: TKNO, Miloš Vujević i Worda, te Nedim, Oliver S. i Elm. Event u Tuzli zakazan je za 13/07/2019, a i večeras najsretnije slušatelje i slušateljke očekuju 2 promotivne ulaznice.

SLIKA46401

Više informacija o eventu i umjetnicima koji nastupaju možete pronaći na: Burn Evolution Festival - Iličnica, Tuzla 

PREPORUČUJEMO!

Drugi event koji preporučujemo za sredinu ljetne sezone je povratak Antigone u Sarajevo pod organizacijom domaće ekipe Decibel!

SLIKA5Antigone

Antigone je odmah na prvom nastupu u Sarajevu osvojio simpatije domaće publike, pa je ekipa decibel-a odlučila za sredinu ljeta ponoviti ovaj event te počastiti istinske ljubitelje techna u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Uz Antigone kao domaća podrška nastupit će još 2 miljenika domaće scene Forest People i sarajlija Q'le.

Ne sumnjamo da će se za ovaj event tražiti karta više, a kako kažu iz decibelovog tima, early bird ulaznice su već planule, te savjetuju da svoju ulaznicu obezbijedite na vrijeme!

Više informacija o eventu i umjetnicima koji nastupaju možete pronaći na: Decibel: Antigone, Forest People, Q'le - Sarajevo 

SLIKA6Marko

mTechno Records ekipa nastavlja i sa novim izdanjima, tako je novo izdanje od mladog Marka Batkovskog iz Drvara "The Descent EP" sa 2 strašne trake pržete distorzijama, već u prodaji, a izdanje je objavio i poznati Youtube kanal HATE, a možete ga poslušati i na našem oficijelnom youtube kanalu:
mTechno Records Youtube 

SLIKA7Muhi

Nadolazeće 27 izdanje na mTechno i debi Srbijanskog producenta Muhi-ja iz Novog Sada, sa acidnim Ep-om pod nazivom "Bacida" koji nosi dvije sjajne vožnje, je već u pretprodaji, a izdanje možete poslušati i preuzeti na: Muhi - Bacida EP 

Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice:mTechno Records
te putem instagrama: mTechno RecordsZadnje dodane

Preporučujemo