Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Požar u Sanskom Mostu: Žena stradala, gašenje vatre trajalo sat

16. 06. 2019 - 18:49
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

U požaru, koji je jučer zahvatio kuću u naselju Krkojevci, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba, prenose mediji.

U vatrogasnoj jedinici kažu da su o izbijanju požara obaviješteni oko devet sati, a na lice mjesta odmah upućeno vatrogasno vozilo. Do njihovog dolaska požar je već bio zahvatio veći dio objekta, pa je gašenje potrajalo duže od sat.

Nakon što je vatra ugašena, u unutrašnjosti kuće pronađeno je ugljenisano tijelo. Nije bilo poznato šta je uzrok požara, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i kantonalni tužilac.

Saopćeno je da će rezultati istrage biti poznati kasnije.

Nezvanično, kuća pripada Mari Bjelovuk (70), koja je živjela sama u tom stambenom objektu i pretpostavlja se da je upravo ona stradala u požaru.

TAGOVI:Zadnje dodane

Bogunić podnijela ostavku, Vlada KS bez ministrice

U kabinet premijera Kantona Sarajevo dostavljena je ostavka ministrice Zinete Bogunić na funkciju ministrice za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo u skladu sa članom 12. Zakona o Vladi, saopćeno je danas iz kantonalne Vlade

Preporučujemo

Kardinal Puljić: Prijete mi!

Vrhbosanski nadbiskup otvoreno - Vladajuće strukture ne rade za narod, nego za stranački interes l Ako se usprotiviš, onda ili počnu stizati pisma ili poruke, ili počne javno linčovanje