Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Požar u Sanskom Mostu: Žena stradala, gašenje vatre trajalo sat

16. 06. 2019 - 18:49
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

U požaru, koji je jučer zahvatio kuću u naselju Krkojevci, nekoliko kilometara od Sanskog Mosta, smrtno je stradala jedna osoba, prenose mediji.

U vatrogasnoj jedinici kažu da su o izbijanju požara obaviješteni oko devet sati, a na lice mjesta odmah upućeno vatrogasno vozilo. Do njihovog dolaska požar je već bio zahvatio veći dio objekta, pa je gašenje potrajalo duže od sat.

Nakon što je vatra ugašena, u unutrašnjosti kuće pronađeno je ugljenisano tijelo. Nije bilo poznato šta je uzrok požara, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i kantonalni tužilac.

Saopćeno je da će rezultati istrage biti poznati kasnije.

Nezvanično, kuća pripada Mari Bjelovuk (70), koja je živjela sama u tom stambenom objektu i pretpostavlja se da je upravo ona stradala u požaru.

TAGOVI:Zadnje dodane

Ko hoće tapiju nad sudbinom Bosne i Hercegovine

"Ako je SDA već potrošio, pojeo godinu dana dogovarajući se sa SNSD-om i HDZ-om, onda moraju da nađu način da izlobiraju od HDZ-a i SNSD-a neke pozitivne pomake", kazala je novinarka Rubina Čengić

Farmaceuti u Tuzli zaprijetili: Zatvorit ćemo apoteke!

Magistri farmacije s područja Tuzlanskog kantona neće odustati od zahtjeva za povećanje cijene usluge za izdavanje lijekova na recept. Trenutno se takva usluga u apotekama naplaćuje 1 KM sa PDV-om, a, primjerice, ista usluga u Zeničko-dobojskom kantonu iznosi 1,75 KM, a u Sarajevskom 1,91 KM

Preporučujemo