Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

dRUMELODY nastupa na Ultra Europe 2019

16. 06. 2019 - 12:37
|
|
by udrimuski.ba/dRUMELODY
|
foto: dRUMELODY

Muzički festival Ultra Europe 2019 objavio je najveći lineup, koji obećava nezaboravan doživljaj za sve fanove širom svijeta. U okviru programa festivala, koji će se održati od petka 12.07. do nedjelje 14.07.2019. na stadionu Poljud u Splitu, među najvećim svjetskim zvijezdama elektronske muzičke scene, nastupa i dRUMELODY.

dRUMELODY svoj nastup priprema sa futurističkim konceptom, koji će biti podržan najboljom produkcijom svjetskih standarda najvećeg muzičkog ljetnog spektakla. Na Ultra Europe 2019 se očekuje više od 150.000 posjetilaca iz 140 zemalja svijeta. Sprema se impresivna pozornica, duga 75 metara, sa više od 1000 rasvjetnih tijela i 900 m2 LED ekrana, a kako bi sve funcionisalo prema najvišim standardima, brine se više od 2000 ljudi uključenih u organizaciju.

“Drago mi je da su organizatori Ultra Eurpe uvrstili dRUMELODY u ovogodišnji lineup, među grupu najvećih zvijezda današnjice, ali i izvođača elektronske muzike. To govori o kvalitetu toga što autorski stvaram, jer je riječ o događaju, koji svake godine otvara svjetsku festivalsku sezonu i koji postavlja i najavljuje nove muzičke trendove. Čast mi je biti dio programa, očekuje nas tri dana vrhunskog muzičkog i vizuelnog spektakla na čak osam pozornica.” izjavio je Berin Tuzlić, autor dRUMELODY.

Prva ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud su Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers, a na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru nastupaju Feddea Le Grand, Nicky Romero, Oliver Heldens, Jonas Blues, te DJ-a San Hola. 

 Zadnje dodane