Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U eksploziji u BMW-a u teško povrijeđen bivši predsjednik FK Vojvodina: Dalibor Bogdanović ostao bez potkoljenice

11. 05. 2019 - 10:30
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

U Novom Sadu bivši predsjednik FK Vojvodina Dalibor Bogdanović, teško je povrijeđen u ekspoloziji u BMW-u. On se nalazi u operacionoj sali gdje mu je amputirana potkoljenica, prenijeli su mediji.

Podsjetimo, u Novom Sadu u Ulici Ilije Birčanina oko 23 sata došlo je do eksplozije džipa marke "BMW X5".

Kako se nezvanično saznaje, radi se o Daliboru Bogdanoviću zvanom Boća, bivšem policajcu, koji je penzioniran poslije ranjavanja prije pet godina u ulici Laze Telečkog, kada je bio u društvu sa Markom Markušem i njegovim ocem Zoranom.

Bogdanoviću se sudi i za pokušaj otmice kada su on i još četiri lica pokušali kidanapovati Gorana Cvijetića (43) iz Budisave, za koga sumnjaju da je ubio Teodoru Kaćanski (30), devojku Nenada Stevića (41), kao i pokušaja ubistva Niku Uskokovića (39). 

Uzrok eksplozije za sada nije poznat, a Dalibor je primljen u bolnicu i nalazi se u operacionoj sali, gdje se ljekari bore za njegov život. 

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Bajtal: Dodik nije u stanju da se dogovori s Miloradom

''Živimo u jednoj psihološki krajnje difuznoj situaciji koja nam uskraćuje sva demokratska prava. Mi smo goli, bosi, bijedni, gladni, nezaposleni, marginalizirani sa nagaženim dostojanstvom prosječnog građanina''