Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U eksploziji u BMW-a u teško povrijeđen bivši predsjednik FK Vojvodina: Dalibor Bogdanović ostao bez potkoljenice

11. 05. 2019 - 10:30
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

U Novom Sadu bivši predsjednik FK Vojvodina Dalibor Bogdanović, teško je povrijeđen u ekspoloziji u BMW-u. On se nalazi u operacionoj sali gdje mu je amputirana potkoljenica, prenijeli su mediji.

Podsjetimo, u Novom Sadu u Ulici Ilije Birčanina oko 23 sata došlo je do eksplozije džipa marke "BMW X5".

Kako se nezvanično saznaje, radi se o Daliboru Bogdanoviću zvanom Boća, bivšem policajcu, koji je penzioniran poslije ranjavanja prije pet godina u ulici Laze Telečkog, kada je bio u društvu sa Markom Markušem i njegovim ocem Zoranom.

Bogdanoviću se sudi i za pokušaj otmice kada su on i još četiri lica pokušali kidanapovati Gorana Cvijetića (43) iz Budisave, za koga sumnjaju da je ubio Teodoru Kaćanski (30), devojku Nenada Stevića (41), kao i pokušaja ubistva Niku Uskokovića (39). 

Uzrok eksplozije za sada nije poznat, a Dalibor je primljen u bolnicu i nalazi se u operacionoj sali, gdje se ljekari bore za njegov život. 

 

 Zadnje dodane

Odzvonilo paštetama i sendvičima na Jadranu: Kazne i do 700 eura

Općina Budva planira uvesti red u svakodnevno funkcioniranje grada. Tako, po ugledu na Hrvatsku, planira uvesti kazne za šetnju bez majice u iznosu od 500 eura, a za šetnju u kupaćem kostimu 600 eura, dok je za jelo i piće na javnoj površini previđena kazna od 700 eura...

Preporučujemo

Udri ga Mehmede ili kako pobijediti nacionalizam

Šta je odgovor na nacionalizam? Ignorisanje? Fizički obračun? Prijava ombudsmenu za ljudska prava? Ne. Trebamo koristiti jedino efektno oružje koje nam je dalo proviđenje, koje nas je služilo sve ove vijekove i koje nas nikad nije izdalo. Zajebanciju