Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

GOVORNICA : ZA ili PROTIV ULASKA BiH u NATO?

22. 04. 2019 - 14:52
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

U Govornici od petka 19.04.2019.godine, provjerili smo raspoloženje građana BiH, kada je riječ o ulasku naše zemlje u NATO.

S obzirom na to da je to kamen spoticanja u kontesktu formiranja nove vlasti na nivou BiH, to je bio razlog više da slušaocima postavimo pitanje: BiH u NATO, ZA ili PROTIV? Kao uvodničar, o ovoje temi govorio je predsjednik partije STOP, slobodni novinar VANJA ELEZ, koji je naginjući rješenju koje su ponudile vlasti u RS, prateći odluku Srbije, slušaoci su dodatno isprovocirani iznijeli vlastite, uglavnom suprotne stavove. Urednik i voditelj GOVORNICE bio je Darko Došlo.

 Zadnje dodane

Dekadencija, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U "Dekadenciji", emisiji za kulturnu dekontaminaciju na Radiju OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Vanja Šunjić je razgovarala sa Gorčinom Dizdarom, predsjednikom Upravnog odbora Fondacije Mak Dizdar o kulturi, umjetnosti, festivalizaciji kulture i "Slovu Gorčina"

Boje života, emisija o transplantacijama

U “Bojama života”, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Rubina Čengić je razgovarala sa dr. ALmirom Čehajićem Batkom; osim toga, slušatelji su imali priliku poslušati inserte iz emisije “Udri muški”, koja je bila posvećena djeci koja se liječe u inostrnstvu u Programu OTVORENE MREŽE, te o akcentima sa "Okruglog stola o zdravlju bubrega i transplantacijama" koji je bio 9. maja

Govornica: Rubina Čengič i Enver Kazaz

Šta misli o Vladi kantona Sarajevo i hoće li ona pasti, zašto su važni unutarstranački izbori u SDP-u i Našoj stranci, zašto je tužan kada je u pitanju Fakultet na kom radi...

Preporučujemo