Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

OC Jahorina i OTVORENA MREŽA pozivaju sve humane ljude: Skijaj i pomozi

03. 04. 2019 - 11:12
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: OC Jahorina

Olimpijski centar Jahorina u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM 7. aprila oprašta se od zime kroz sportsko zabavni program sa ciljem podrške oboljeloj djeci BIH.

Posljednji skijaški dan na Jahorini obilježiće spektakularni dnevni koncert Nataše Bekvalac od 13:00 časova, ali i besplatno skijanje tokom cijelog dana. Obzirom da je događaj humanitarnog karaktera na polazima lifotva će biti postavljene humanitarne kutije u koje će korisnici skijališta, umjesto kupovine ski karte, moći ubaciti novac u skladu sa svojim mogućnostima, a sve sa jednim ciljem, pomoć i izlječenje teško oboljele djece.

U okviru humanitarne akcije će se takođe prodavati i posebno dizajnirane majice, bandane, narukvice i topli napitci za vrijeme trajanja koncerta od koji su svi prihodi takođe namjenjeni u humanitarne svrhe. Ovom akcijom na Jahorini, 7. aprila, će se skupljati sredstva za troje djece i to: Miloša Božovića, Marka Pavlovića i Merjem Bašić.

Pozivamo sve humane ljude da nam se pridruže 7. aprila na Jahorini, da se dobro zabavimo i pomognemo našim sugrađanima Milošu, Marku i Merjem, vratimo im osmjeh na lice i zajedno ispratimo zimu.

Never Give Up Bosanci i Hercegovci!