Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Dragi tata, postoje mnogo gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju prvog tromjesečja koje ćeš naći na vitrini...

06. 01. 2020 - 15:00
|
|
by nepoznati pisac - udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

ISTINITA PRIČA...

Ulazi otac u sobu svoje ćerke. Ćerka nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo. Padaju mu na pamet najgore stvari. Drhtavim rukama otvara pismo i čita:

" Dragi tata, žao mi je što moram da ti saopštim da sam vas napustila i otišla sa svojim novim dečkom. Napokon sam našla istinsku ljubav! Ah, kada bi samo mogao da ga vidiš! Tako mu je slatka tetovaža i minđušice,i izgleda tako neustrašivo na svome velikom i brzom motoru! Ali nije samo to. Napokon sam trudna! Abdul kaže da ćemo biti jako srećni u njegovoj kamenoj kućici usred šume i zeli da imamo puno djece. To je naravno i moj san! Otkrila sam takodje da marihuana nije štetna. Zato smo odlučili da je sami odgajamo za nas i naše prijatelje u slučaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U međuvremenu se nadam da će nauka ubrzo otkriti terapiju za sidu tako da Abdul može da se izliječi. Zaslužio je! Dragi tatice, ne želim da budeš zabrinut zbog mene. Imam već 15 godina i znam da vodim računa o sebi. Na kraju krajeva, Abdul je tako moćan i mudar, jer ima 47 godina životnog iskustva. Vodi me kroz život i daje mi najbolje moguće savjete kad god treba nešto da odlučim, kao na primer kad sam odlučila da pređem u islam. Nadam se da ću uskoro doći da te posjetim, tako da ćeš imati priliku da upoznaš svoje unuke!! Tvoja najdraza ćerka.

P.S. Ma šalim se!!! Iskuliraj!!!
Kod Marije sam. Samo sam htjela da ti kažem da postoje mnogo gore stvari u životu nego što su ocjene na kraju prvog tromjesečja koje ćeš naći na vitrini. Volim te!"

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo