Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Enigma u Cazinu: U blizini TC "Ljiljan" oteta djevojčica?

18. 03. 2019 - 15:00
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Za vrijeme školskog odmora sedmero učenika Osnovne škole "Cazin 1" prijavilo je direktoru škole navodnu otmicu djevojčice.

Kako saznajemo, učenici su ispričali kako su vidjeli kombi zelenkaste boje sa zatamnjenim staklima i dvije osobe, jednu s kapuljačom, a drugu s kapom na glavi, od kojih je jedna otela djevojčicu i ubacila je kombi te je odvezli u nepoznatom pravcu.  

Navodna otmica izazvala je pometnju i unijela strah u školu. Policija i pet inspektora su na terenu i u ovom trenutku provjeravaju navodnu otmicu. Je li djevojčica oteta ili pak ne, za sada nam u MUP-u USK nisu mogli potvrditi.

 – Zvanične prijave o nestanku još nemamo. Policija je na terenu i provjeravamo i snimke s videonadzora s okolnih objekata kako bismo utvrdili navode učenika - kazao je za "Avaz" Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK.  

U školi nam je potvrđeno da nijedan učenik ne nedostaje, ali i da niko od roditelja nije prijavio nestanak djeteta. Za sada ostaje nejasno je li se otmica djevojčice ispred tržnog centra "Ljiljan" uopće dogodila.

TAGOVI:Zadnje dodane

Komšić osudio terorističke napade na Šri Lanki

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća predsjedniku Šri Lanke Maithripalu Sirisenu, osudivši terorističke napade koji su se dogodili na više lokacija

Preporučujemo

Potraga za nestalom Salihom Omerović i danas traje

Pripadnici FUCZ, njih 17, sa dva potražna psa i bespilotnim letjelicima (dronovima) i danas su nastavili potragu za 54-godišnjom Salihom Omerović čiji su nestanak Policijskoj stanici Srebrenica u ponedjeljak 15.4.2019. godine prijavili članovi porodice

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE