Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

LIVE PRENOS: Protesti u Beogradu dok se Vučić obraća javnosti

17. 03. 2019 - 12:14
|
|
by udrimuski.ba / N1
|
foto: n1

Ispred zgrade Predsjedništva Srbije počelo je danas prije 12 sati okupljanje gradjana koji protestuju protiv aktulne vlasti na čelu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a ispred je postavljena metalna ograda.Ograda je udaljena od ulaza u zgradu oko 30 do 40 metara.

Kako javlja reporter agencije Beta ispred zgrade nije primjetan velik broj policijskih snaga.  Tu su policajaci u standardnoj opremi, ali ne i oni sa opremom za razbijanje demonstracija.

Predsjednik Srbije obraća se javnosti, povodom sinoćnjeg upada demonstranata u zgradu RTS-a.  U 11.55 počet će protest na koji su pozvali organizatori protesta "Jedna od pet miliona" i Savez za Srbiju. Pred Predsjedništvo su stigli lideri opozicije Dragan Đilas, Boško Obradović, Nebojša Zelenović...

Iz Saveza za Srbiju pozvali su na protest u podne jer su se RTS i vlast oglušili o zahteve protesta "Jedan od pet miliona" i pošto je ministar policije Nebojša Stefanović poslao policiju na "goloruk narod" i pošto su "besomučno lagali" na Pinku i RTS-u o dešavanjima na sinoćnjem protestu.

"Okupljamo se na konferenciji za medije Aleksandra Vučića i čekamo da podnese ostavku najveći lažov u istoriji Srbije", navedeno je u saopštenju SzS.

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" saopštili su da dolaze ispred Predsjedništva da predsjedniku Srbije jasno kažu da u "njegove laži više niko ne veruje i da mu neće dozvoliti da nastavi da laže narod".

"Idemo da onemogućimo diktatora da laže narod iz svoje fotelje, a kasnije ćemo se preseliti ponovo kod RTS-a", navodi se u saopštenju organizatora protesta.

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Potraga za nestalom Salihom Omerović i danas traje

Pripadnici FUCZ, njih 17, sa dva potražna psa i bespilotnim letjelicima (dronovima) i danas su nastavili potragu za 54-godišnjom Salihom Omerović čiji su nestanak Policijskoj stanici Srebrenica u ponedjeljak 15.4.2019. godine prijavili članovi porodice

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE