Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Novi skandal u Splitu: Vaterpoliste bacali u more, „spalili“ Pupovca

03. 03. 2019 - 12:16
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr - video

Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna zabava je bila bacanje „vaterpoliste Crvene zvezde“ u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca.

Umjesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili su kroz maske rekonstrukciju cijelog slučaja koji je zaprepastio sportsku javnost regiona i Evrope, prenose „Večernje novosti“.

Vjerno su kroz maske prenijeli atmosferu koja je vladala na splitskoj Rivi, a koja ne samo da je strašna sramota za ovaj grad već i za cijelu Hrvatsku, a onda su, na zadovoljstvo svih koji su posmatrali ovaj hepening, jednog mladića koji je „glumio“ vaterpolistu Crvene zvezde bacili u more. Na kraju mu je ruku pružila jedna djevojka, koja je i u nesportskom Splitu bila svijetli primjer.

Da bi zabava bila kompletna, na kraju je zapaljena velika lutka sa likom Pupovca, a maškare su izvikivale da se „Pupovac pretvorio u pepeo“.

TAGOVI:Zadnje dodane

Odzvonilo paštetama i sendvičima na Jadranu: Kazne i do 700 eura

Općina Budva planira uvesti red u svakodnevno funkcioniranje grada. Tako, po ugledu na Hrvatsku, planira uvesti kazne za šetnju bez majice u iznosu od 500 eura, a za šetnju u kupaćem kostimu 600 eura, dok je za jelo i piće na javnoj površini previđena kazna od 700 eura...

Preporučujemo