Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

GOVORNICA: UŠTEDE U ZDRAVSTVU NEMAJU CIJENE

26. 02. 2019 - 08:55
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

U Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinar Darko Došlo, gost je bio svježe izašli pacijent sa Neurologije KCUS-a, Nedžad Mulaosmanović sa Ilidže.

BiH je druga zemlja po korupciji u Evropi, bili bismo prvi da nas nisu podmitili, a isto tako kažu i da je najlakši način da uzbudis penzionera da ga pitaš da li je istina da su za 11 KM povećali penzije?

Vijest da je doktor opšte prakse iz Teslića proglašen za najboljeg keramičara u Minhenu prošle godine, možda ponajbolje ilustruje stanje u zdravstvu BiH. U manjem i boljem entitetu u RS-u  jutros su se pohvalili da su prema njihovim parametrima, kada je riječ o sistemu zdravstvene zaštite, među boljim u regionu, a koliko je to tačno najbolje znaju njihovi pacijenti. Ako se pitate zašto neko nešto ne preduzme, trebate znati da smo mi taj neko!


 

 Zadnje dodane

Govornica: Savjeti za političare

O ovosedmičnoj Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Rubina Čengić, zajedno sa našim slušateljima pronalazi savjete za političare Bosne i Hercegovine, godinu dana nakon neformiranja vlasti

Dekadencija, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U drugoj Dekadenciji, emisiji za kulturnu dekontaminaciju, Vanja Šunjić je ugoslita novinara, književnika i urednika Andriju Škaru. Razgovarali su o knjigama, muzici, odrastanju i Sedmoj republici

Preporučujemo