Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Zdravko Čolić nakon sedam godina stiže u Banju Luku, najavljuje koncert za sve generacije

25. 02. 2019 - 15:06
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Zdravko Čolić, najveće regionalno muzičko ime i neprikosnoveni kralj muzike za sve generacije, nakon sedam godina stiže u Banju Luku.

Čola će u organizaciji agencije "Star Travel" 31. maja održati koncert na Tvrđavi Kastel. Organizatori najavljuju nezaboravnu atmosferu, zabavu za sve generacije, ali i događaj koji će na "velika vrata" otvoriti sezonu ljetnih koncerata u gradu na Vrbasu.

"Ti si mi u krvi", "Javi se, javi se", "Pjesmo moja", "Noć mi te duguje", samo su neki od bezvremenskih hitova uz koje će, sasvim sigurno, svi oni koji 31. maja budu na Tvrđavi Kastel u Banjoj Luci osjetiti novu i drugačiju dimenziju koncerata na otvorenom.

Ulaznice će od danas biti u prodaji, putem prodajnog sistema Kupikartu.ba i u agenciji Star Travel" (Jevrejska 6, Banja Luka). Karte će uskoro biti u prodaji i na platou ispred RK Boska.

 Zadnje dodane

ZORAN PREDIN ZA LUPIGU: „Falsificiranjem povijesti se vraćamo u 19. stoljeće“

Vrckasti slovenski pjevač, pjesnik i rocker itekako osjeća bilo domaće publike. S nacionalnim bardom Arsenom Dedićem, izgradio je umjetnički odnos koji nadograđuje i pjesmom "Zagreb i ja se volimo tajno" snimljenoj na tek završenom albumu "Zoran pjeva Arsena". Otac je petero djece, među kojima je i Andrej, pisac priča za djecu. Predin zbirkom "Glavom kroz zid", u nakladi zagrebačke Frakture, na svoj predinovski način zalazi u naše susjedstvo i smionim će zapletima, koji ne zaziru od očuđenja, do kosti ogoliti današnje društvo.

Preporučujemo