Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Posljednji pozdrav Mirsadu Keriću, sviraču Šabana Šaulića...

22. 02. 2019 - 23:43
|
|
by udrimuski.ba / Face.ba
|
foto: face.ba

Dijelili su sreću, zajedničke trenutke, loše i dobre. 

 

Mirsad je otišao zajedno sa Šabanom, s kojim je i proveo neke od najljepših dana svoga života. 

 

Iako se smrt pjevača stavlja u prvi plan, ne treba zaboraviti da je život svakog čovjeka jednako vrijedan te da je i Mirsad imao ljude koji su ga voljeli i koje je volio. 

 

Bio je vrhunski u svome poslu, a sjećanje na njega će živjetu među svima koji su ga poznavali. 

 

"Tužno je da se on uopće ne spominje u nesreći i on je imao porodicu koju je hranio od ovog što radi i koja je sad slomljena zbog njegovog gubitka", jedan je od komentara na društvenim mrežama. 

 

"Mirsad nije trebalo da ovog vikenda ide na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu verovao. Nažalost, posle koncerta se desio taj strašni udes" ispričala je Mirsadova supruga Ružica.

 

Mirsad Kerić, dugogodišnji prijatelj i saradnik Šabana Šaulića koji je upravljao "seatom" tog kobnog dana kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća, nažalost, preminuo je neposredno poslije svog prijatelja, legendarnog pjevača Šabana Šaulića.

TAGOVI:Zadnje dodane

Žarko Papić: Od popisa 2013. godine u BiH je manje 208.000 ljudi

Doktor Žarko Papić je sa svojim timom iz Inicijative za bolju i humaniju inkluziju (IBHI) upravo završio obimno istraživanje. Radi se o projektu koji je uz pomoć Evropske komisije i UNICEF-a uradio IBHI, a odgovara na pitanje kako marginalizirane grupe socijalno uključiti u društvo

Preporučujemo