Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

15. 02. 2019 - 12:57
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Kad je voditelj i urednik Darko Došlo, danas telefonom, pitao jednog od lidera opozicije u Srbiji, a njegovo ime je Saša Janković, želi li javno govoriti o svom predsjedniku, rekao mi je da je o njemu sve već rekao i da se ne želi ponavljati.

Janković tvrdi da se u posljednjih 3-4 godine, kada je riječ o Aleksandru Vučiću, ništa značajnije nije promijenilo, šta god to značilo, te je dodao da će o Vučiću govoriti kad bude imao nešto novo da kaže. Zanimljivo je da Saša Janković kaže i to da će o tome prvo obavijestiti javnost u BiH. Aleksandar Vučić je predsjednik Republike Srbije.

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV.

 Zadnje dodane

GOVORNICA: IMATE LI FB PROFIL I ZAŠTO?

Nemojmo se praviti da ne znamo, jer činjenica je da su društvene mreže a prije njih mobiteli, ubili mnoge veze i brakove, dakle mnogo puta je ekser u kovčeg, dobre ili čak i prosječne veze, zakucao simpatični plavi sistem komunikacije gospodina Zakerberga

Boje života, emisija o transplantaciji

Povodom Svjetskog dana bubrega, koji se obilježava drugog četvrtka u martu, urednica i novinarka Rubina Čengić je u Bojama života, emisiji RADIJA OTVORENA MREŽA razgovarala sa Tomislavom Žuljevićem, predsjednikom Udruženja dijaliziranih i transplantariranih pacijenata Federacije Bosne i Hercegovine i sa Bilsenom Šahman, zastupnicom u Skupštini Kantona Sarajevo, koja je u Skupštini postavila pitanje proširenja dijalniznih kapaciteta i mogućnost uspostavljanja javno-privatnog partnerstva kao u Republici Srpskoj

Preporučujemo