Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

15. 02. 2019 - 12:57
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Kad je voditelj i urednik Darko Došlo, danas telefonom, pitao jednog od lidera opozicije u Srbiji, a njegovo ime je Saša Janković, želi li javno govoriti o svom predsjedniku, rekao mi je da je o njemu sve već rekao i da se ne želi ponavljati.

Janković tvrdi da se u posljednjih 3-4 godine, kada je riječ o Aleksandru Vučiću, ništa značajnije nije promijenilo, šta god to značilo, te je dodao da će o Vučiću govoriti kad bude imao nešto novo da kaže. Zanimljivo je da Saša Janković kaže i to da će o tome prvo obavijestiti javnost u BiH. Aleksandar Vučić je predsjednik Republike Srbije.

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV.

 Zadnje dodane

Govornica: Logoraška iskustva

Gosti u Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi Rubina Čengić su bili logoraši Janko Samouković iz Višegrada, Zlatko Prkić iz Vareša i Amir Smiječanin iz Sarajeva

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda