Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

14. 02. 2019 - 12:45
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba
U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)
Osim toga, Nežni Dalibor ima novi spot, spot Kolt teatra samo što nije izašao, a imamo i ulaznice za Ramones Tribute Band.
 
Najčudnija top lista u koju smo smiksali rock, pop, reggae, punk i metal, a pozicije se kreću od 1. do 10. ove sedmice izgleda ovako:
 
1.  Adio, Trafikonte! - TBF i Valentino Bošković
2. Hodaj - KamoSutra
3. You and Me - dRUMELODY
4. Sloboda - Danijel Deni Karalić
5. Godine u vetru - Ljubičice i Jesenji orkestar
6. Na mišiće - Artal Lili
7. Sjene - Kolt teatar
8.Ne mislim - Nežni Dalibor
9. Prijatelji se sele na selo - Šumski
10.Profesor Jakov - Let3
 
Glasajte za vaše prijhedloge, pišite nam nove i informišite nas o lijepim dešavanjima u vašim gradovima, kako ste to radili i prethodnih sedmica. Naš vajber broj je 060 30 20 825, a dvoje najbržih koji nam se jave, osvojit će 2x po dvije ulaznice za Ramones Tribute Band u AG klubu.
 
A sada, pošto vam je već telefon u rukama, pozovite jedinstvene humanitarne brojeve OTVORENE MREŽE 170 30 i 170 50 i darujte 2 KM onima kojima je to najpotrebnije. 
 Zadnje dodane

GOVORNICA: IMATE LI FB PROFIL I ZAŠTO?

Nemojmo se praviti da ne znamo, jer činjenica je da su društvene mreže a prije njih mobiteli, ubili mnoge veze i brakove, dakle mnogo puta je ekser u kovčeg, dobre ili čak i prosječne veze, zakucao simpatični plavi sistem komunikacije gospodina Zakerberga

Boje života, emisija o transplantaciji

Povodom Svjetskog dana bubrega, koji se obilježava drugog četvrtka u martu, urednica i novinarka Rubina Čengić je u Bojama života, emisiji RADIJA OTVORENA MREŽA razgovarala sa Tomislavom Žuljevićem, predsjednikom Udruženja dijaliziranih i transplantariranih pacijenata Federacije Bosne i Hercegovine i sa Bilsenom Šahman, zastupnicom u Skupštini Kantona Sarajevo, koja je u Skupštini postavila pitanje proširenja dijalniznih kapaciteta i mogućnost uspostavljanja javno-privatnog partnerstva kao u Republici Srpskoj

Preporučujemo