Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Donesena odluka: Ognjen Vranješ prebačen u drugi tim Anderlehta

24. 01. 2019 - 13:19
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Nakon što se Ognjen Vranješ našao u centru seks-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, njegov klub Anderleht dugo je razmišljao na koji način da ga sankcionira.

Prema pisanju medija u Belgiji, pomoćni trener Anderlehta Per Zeterberg (Pär Zetterberg) rekao je da nije isključeno da Vranješ uskoro napusti ovaj klub. 

- Donesena je odluka, Vranješ trenira s U-21 timom i razgovori između Anderlehta i njegovog agenta su uveliko u toku. Ne znam šta očekivati, to su ipak stvari o kojima brine sportski direktor Mihael Veršueren (Michael Verschueren) - kazao je Zeterberg za "Het Laatste Nieuws".

U belgijskom klubu čine sve kako bi pronašli potencijalni klub koji bi mogao kupiti bh. Zadnje dodane

Zbog čega je Velež zaratio sa sudijama

Fudbalska Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine opet „gori“ zbog žalbi klubova. Mostarski Velež, optužuje sarajevski Olimpik da režira utakmice uz pomoć službenih lica, javili su se još neki klubovi sa dramatičnim upozorenjima i apelima. Prozivanja je bilo i ranije iz različitih sredina, na meti je i Irfan Durić, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH (NS FBiH)

Preporučujemo

23. Festival komedije "SMIJEH JE LIJEK"

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizovati će Festival komedije “SMIJEH JE LIJEK“. Želja nam je da na ovim 23. susretima okupimo na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona i podarimo našim sugrađanima smijeha koji nam je tako potreban u svakodnevnici.