Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Donesena odluka: Ognjen Vranješ prebačen u drugi tim Anderlehta

24. 01. 2019 - 13:19
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Nakon što se Ognjen Vranješ našao u centru seks-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, njegov klub Anderleht dugo je razmišljao na koji način da ga sankcionira.

Prema pisanju medija u Belgiji, pomoćni trener Anderlehta Per Zeterberg (Pär Zetterberg) rekao je da nije isključeno da Vranješ uskoro napusti ovaj klub. 

- Donesena je odluka, Vranješ trenira s U-21 timom i razgovori između Anderlehta i njegovog agenta su uveliko u toku. Ne znam šta očekivati, to su ipak stvari o kojima brine sportski direktor Mihael Veršueren (Michael Verschueren) - kazao je Zeterberg za "Het Laatste Nieuws".

U belgijskom klubu čine sve kako bi pronašli potencijalni klub koji bi mogao kupiti bh. Zadnje dodane

Velež će se vratiti gdje i pripada

Marko Tomaš rođen je 1978. godine u Ljubljani. Osnovnu školu pohađao je u Mostaru i Kljajićevu, a gimnaziju u Somboru. Živio je i radio u Sarajevu, Splitu i Zagrebu, nakon čega se vratio u Mostar, rodni grad svoje majke. Objavio je brojne zbirke poezije, kao i knjigu „Ivica Osim: Utakmice života“. Učesnik je brojnih književnih festivala i događaja širom Evrope. Također, objavljuje i novinske tekstove

Preporučujemo