Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U Londonu uhapšen muškarac koji je mahao mačem na stanici, srušili ga elektrošokerom

15. 01. 2019 - 10:31
|
|
by usrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Muškarac (59) uhapšen je u Londonu zbog sumnje na pokušaj ubistva nakon što je mahao mačem na željezničkoj stanici u južnom dijelu Londona, prenose mediji. 


 

Policija je u ponedjeljak oko 18.30 po lokalnom vremenu primila dojavu o muškarcu koji ima vrlo veliki nož, a nalazi se na stanici "Tulse Hill".

Svjedoci su opisali kako je na stanici bio "haos" i da su ljudi vrištali od straha sve dok policija nije uhapsila muškarca.

 

Kao što se vidi na snimku, policajci su upotrijebili elektrošoker i time prikovali muškarca uz pod. Kasnije su ga zarobili i uhapsili.

 

Mada je muškarac viđen kako maše oružjem, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Policija smatra da incident nije povezan s terorizmom.

TAGOVI:Zadnje dodane

Otkriveno odakle je donesen otrov za Praljka

"Zna se da je to učinila ekipa koja je ušla da prisustvuje suđenju jer on nije mogao to u pritvoru posjedovati, što svakako baca sumnju na njegov advokatski tim, eventualno nekoga iz ambasade. Uglavnom nekoga ko je imao pristup Praljku prije ulaska u sudnicu."

Preporučujemo

Potraga za nestalom Salihom Omerović i danas traje

Pripadnici FUCZ, njih 17, sa dva potražna psa i bespilotnim letjelicima (dronovima) i danas su nastavili potragu za 54-godišnjom Salihom Omerović čiji su nestanak Policijskoj stanici Srebrenica u ponedjeljak 15.4.2019. godine prijavili članovi porodice

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE

Govornica: Rubina Čengić i Maja Gasal- Vražalica

U Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Rubina Čengić, gošća je bila bivša zastupnica u Parlamentarnoj skupštini i osnivačica Političke akademije za mlade žene, Maja Gasal- Vražalica, koja priča o procesu uspostave vlasti, o DF-u, o nacionalizmu na terenu...